Reactie op mijn boek

Vandaag ontving ik een reactie op mijn boek van Barbara Pavinati........

https://rabarbara.nl/2019/12/23/achter-de-sluier/ 

Barbara is  woordkunstenaar, schrijft stukjes en gedichten over allerlei zaken die haar bezig houden. Ook zet ze diverse mensen in het zonnetje met haar openhartige interviews. Zo las ik een stuk over haar gevoelens rondom het hele kerstgebeuren. Het stukje heet:'Hoe ik mijn kerstdraak probeer te verslaan'.

Heel herkenbaar is haar geworstel.......

Zoals ik haar schreef is de weg van het Hoofd naar het Hart een weg van razen en rusten om uiteindelijk in de vredige stilte van ons eigen Hart te komen. Een weg van vallen en opstaan én van heel veel opruimen in onze eigen binnentuin.

In deze winterperiode ervaar ik de kans om in huis heel veel op te ruimen. Boekenkasten die propvol gevuld zijn met boeken die er al jaren staan en ik niet meer inkijk en/o lees. Stapeltje met kaarten, brieven enz, schoenendozen gevuld met........in de afgelopen dagen allemaal doorgenomen en heel veel klaar gelegd om weg te doen. Het vuur in de open haard verwarmt mijn huis en overtollig papierwerk brandt er lekker........ het wordt lekker leeg in mijn huis......

 

ik wens jullie vredige winterdagen!

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0