Open tuindagen

 

  Lieve mensen,

 

Na 20 jaar open tuin tijdens de kwekerijdagen in de Bilt en 20 jaar opentuindagen in Groenlo gehad te hebben is de beslissing genomen om er mee te stoppen. Het is tijd voor nieuwe uitdagingen, met name ga ik me o.a. meer focussen op het sluierschilderen. Wat er verder zich gaat aandienen weet ik nog niet. Ik laat me verrassen!

 

Wel blijft de mogelijkheid om de tuin op afspraak te komen bezoeken, mocht je behoefte aan inspiratie hebben of als je wat advies nodig hebt.

Er kan dan ook rustig door de tuin gedwaald worden om te genieten van de stille sfeer met haar diverse insecten en vogels die tussen de rijke beplanting door fladderen of kruipen. 😊  Het  grote sortiment aan vaste planten is nog de erfenis van kwekerij "De Bloemenhoek", die ik samen met mijn echtgenoot, Herman van Beusekom, in de Bilt heb gehad. Daar was de tuin regelmatig open om mensen te inspireren.

Herman is op 2 april 2014 overleden en zijn mooie invloed in de tuin is nog steeds zichtbaar door o.a. de rotstuin, die hij in de voortuin heeft gecreëerd.

 

 Je bent van Harte Welkom en ik ontmoet je graag!

 

 

Deze met liefde gevulde tuin is een must voor de Natuurliefhebber!

 

 

Neem voor meer informatie of het plannen van een afspraak gerust contact met mij op.