Gastenboek

Ben je op één van de open dagen geweest, de site bezocht of mijn boek aangeschaft en wil je een reactie achter laten? Dat kan op deze pagina. Alvast heel veel dank en graag tot ziens.

Commentaren: 4
 • #4

  Ingrid (woensdag, 04 maart 2020 20:26)

  Ha Anne,
  Ik herken je voorjaarsbloei ook in mijn tuin. Veel van de bloeiers je noemt, staan ook hier in bloei! Ik geniet tevens van de vele 'hoepelrok' narcisjes in mijn tuin. Zo fragiel, prachtig. Mijn maartse viooltjes geuren hemels. Hommels zie ik ook al enkele weken steeds bij zonnig weer, hier zijn ze druk in de Lonicera Fragmentisia, een heerlijke winterbloeier. De kraanvogels laten zich ook weer horen en zien hier.
  Kortom héérlijk genieten. Veel plezier met de open tuindagen. Ingrid

 • #3

  Marius (woensdag, 04 december 2019 12:38)

  Dag Anne, prachtig boek met verrassende gedichten en er is voor iedereen wel iets in te vinden wat zo herkenbaar is. Ook de illustraties en foto's passen goed bij de opbouw van de gedichten en verhalen.

  Gefeliciteerd met deze mooie uitgave. Kan het de liefhebber aanbevelen.

 • #2

  Ingrid (maandag, 25 november 2019 17:59)

  Ha Anne, met veel plezier lees ik je blogs. Het avontuur met de Bokashi emmer volg ik met extra belangstelling! Wat een fijne manier om de planten meer weerbaar te maken tegen de droogte.
  Zijn er overigens nog keukenafval resten die niet in de Bokashi emmer mogen? Spannend dat afwachten op je eerste 'gouden' vloeistof, kan ik mij zo helemaal voorstellen! Verwondering....wat een magie!
  Blijf ons inspireren en een inkijkje gunnen in je prachtige tuin en neem ons mee op avontuur. Compliment met de prachtige website,
  Hartelijke groet!

 • #1

  Frauke (vrijdag, 22 november 2019 11:12)

  Prachtig, kleurrijk met een tikkeltje magie. Een heerlijke tuin. Vol enthousiasme en expertise begeleid Anne je door de tuin, of laat je zelf op avontuur gaan. Een bezoek waard!