Gastenboek

Ben je op één van de open dagen geweest, de site bezocht of mijn boek aangeschaft en wil je een reactie achter laten? Dat kan op deze pagina. Alvast heel veel dank en graag tot ziens.


Antoinette: Open tuinendag 2 juli 2020

Ik zie dat Anja is me voorgegaan en lees uit haar reactie eenzelfde be(ver)wondering als bij mezelf.

Ik was 2 juli aanwezig in de tuin van Anne. En ervaarde meteen het bijzondere aan deze tuin en aan deze vrouw. En wat is dat bijzondere? De aandacht, liefde en verbinding (met het Al) die jij in de tuin hebt gelegd. Ook kwam ik plantensoorten tegen waarvan ik nog nooit gehoord had.

Naast de aandacht voor het 'hele natuurlijke welzijn' ervaarde ik ook de diep doorleefde weg die je zelf hebt doorgelopen. Dank je wel voor deze unieke kennismaking met jou en met jouw tuin. Antoinette

 

Commentaren: 12
 • #12

  phloxen (dinsdag, 25 oktober 2022 11:48)

  Als tuinclub bezochten we op 15 juli de prachtige tuin van Anne v Beusekom. Direct viel de mooie rotstuin op, een eerbetoon aan de voormalige kwekerij de Bloemenhoek in de Bilt.
  Ook de mooie gebogen coniferenhaag viel op.Het geeft een mooie entree en een extra stuk buitentuin, ook binnen gaf de haag een mooie speelse beslotenheid in het prachtige geheel. De verrassende collectie planten en leuke hoekjes zorgen voor afwisseling en rust.
  Echt een tuin van een bevlogen tuinvrouw waar je graag lang zou willen rond neuzen.

 • #11

  Klaas (vrijdag, 23 september 2022 07:14)

  Wakker worden. Mooi artikel waarin je jezelf en waar je tegenaan loop deelt. Daar is lef voor nodig. Lang leve het innerlijke zevenblad! Deze is er voor om opgemerkt te worden omdat het anders gaat woekeren en de tuin zal inrichten voor zichzelf. Dat is verstikkend voor ons Zelf. Als we dat weten, gaan we zien en pakken we het aan, met wortel en tak. Zo te lezen doe jij dat! Hoe meer je opruimt hoe meer je ziet. Tja en een opgeruimde blije tuin heeft besmettelijke uitstralingen met een sterk licht.

 • #10

  Jeannette (donderdag, 28 juli 2022 15:04)

  “Afgelopen week heb ik bij Anne zes keer een ochtend geschilderd, sluieren.
  Het was voor mij lang geleden dat ik gewerkt heb met deze techniek.
  In het begin was het nog wel even zoeken, hoe ging dit ook al weer? Afstemmen met het
  water en met de hoeveel verf en dan wil je ook nog ergens graag naar toewerken.
  Op deze manier mijn vakantieweek starten was heel erg fijn. De meditatie oefeningen hielpen mij om de beslommeringen en de drukte aan mij voorbij te kunnen laten gaan. Het was een reis, een ontdekkingsreis met struikelblokken, maar ook met nieuwe kansen en inzichten. Elke dag zeiden we tegen elkaar, laten we vooral ontdekken en spelen.
  Het werd voor mij een eerste stap met de uitnodiging om er mee door te gaan.
  Ook was de tuin van Anne een enorme inspiratie.
  In alle opzichten heb ik intens genoten!”
  Jeannette

 • #9

  Klaas (zaterdag, 11 juni 2022 12:45)

  Weer een zeer los en ontspannend stukje wat je hebt geschreven op 11 juni. Ik kon de sfeer voelen en horen, dwars door alle ruis van deze wereld heen. Zo ook je gedichten in je prachtige boekwerk. Alle vanuit het hart geschreven. Een ieder kan er wat aan hebben. Dank voor je acties!

  Liefde is met ons allen.

 • #8

  Klaas (woensdag, 09 maart 2022 15:31)

  Lieve Anne, ik had je al gemaild over je laatste blog. Nu graag ook nog in je gastenboek. Je hebt het prachtig geschreven vanuit je hart en dat is natuurlijk mooi. Met de nadruk op natuurlijk. De foto’s zijn mooi en onderschrijven wat je vertelt. Mooi natuurmens waar we veel van kunnen leren.
  Klaas.

 • #7

  Ingrid (maandag, 07 september 2020 19:58)

  Blog Kabouters;
  zonder magie geen werkelijkheid. Het magisch denken is te veel een verloren schat uit onze kindertijd.
  Fijn om nog te koesteren!

  Groet Ingrid

 • #6

  Anja (dinsdag, 02 juni 2020 14:48)

  Hallo Lieve Anne, afgelopen week was ik bij jou tijdens je open dag. Je hebt me meegenomen in een energieveld van inspiratie, inspiratie om mee te bewegen met de natuur met al haar vormen, geuren en kleuren. Zodra je bij jou de tuin in loopt voel je een liefdevol welkom zowel door jou-zelf als door jou gepassioneerde tuin. Je hebt me verder op weg geholpen om natuurlijk te tuinieren door me een boek uit te lenen en adviezen te geven over planten, de voedingsbodem en compost. Vol energie en informatie stapte ik weer op de fiets met concrete plannen en ideetjes voor mijn eigen tuin en vooral een diepere committent en enthousiasme over hoe we iets terug kunnen doen voor Moeder Aarde. Wow wat heeft jou ziel een prachtige reis gemaakt wat voelbaar is in je tuin, zoveel bewogen, aangeraakt en door voelt, zoveel bewust geworden wat ook te lezen is in je prachtige boek! Lieve Anne, nogmaals dank je wel voor deze fijne uurtjes samen-zijn in jouw paradijsje in Groenlo! Je bent een inspiratie voor iedere tuin- en natuur liefhebber en ook voor een ieder wie zelf-verdieping wenst door te tuinieren! Warme knuffel, Anja Scholten

 • #5

  Ton ter Heerdt (zondag, 31 mei 2020 08:51)

  Donderdag 28 mei bezocht ik met een bevriende tuinierder de tuin van Anne. Ik was er al vaker, de vriend nog niet. Wat heb ik weer genoten. Een tuin naar mijn hart! Op ieder plekje staat wel iets dat aandacht vraagt. Wat spontaan opkomt mag zoveel mogelijk blijven staan. Bijzondere bomen, heesters en vaste planten , je komt ogen tekort. Gelukkig is het geen aangeharkte tuin maar een wildernis is het ook niet. Geïnspireerd zijn we weer naar huis gegaan en natuurlijk moest ik de volgende dag meteen naar de kweker.
  Anne, bedankt dat je ons mee laat genieten in jouw paradijs

 • #4

  Ingrid (woensdag, 04 maart 2020 20:26)

  Ha Anne,
  Ik herken je voorjaarsbloei ook in mijn tuin. Veel van de bloeiers je noemt, staan ook hier in bloei! Ik geniet tevens van de vele 'hoepelrok' narcisjes in mijn tuin. Zo fragiel, prachtig. Mijn maartse viooltjes geuren hemels. Hommels zie ik ook al enkele weken steeds bij zonnig weer, hier zijn ze druk in de Lonicera Fragmentisia, een heerlijke winterbloeier. De kraanvogels laten zich ook weer horen en zien hier.
  Kortom héérlijk genieten. Veel plezier met de open tuindagen. Ingrid

 • #3

  Marius (woensdag, 04 december 2019 12:38)

  Dag Anne, prachtig boek met verrassende gedichten en er is voor iedereen wel iets in te vinden wat zo herkenbaar is. Ook de illustraties en foto's passen goed bij de opbouw van de gedichten en verhalen.

  Gefeliciteerd met deze mooie uitgave. Kan het de liefhebber aanbevelen.

 • #2

  Ingrid (maandag, 25 november 2019 17:59)

  Ha Anne, met veel plezier lees ik je blogs. Het avontuur met de Bokashi emmer volg ik met extra belangstelling! Wat een fijne manier om de planten meer weerbaar te maken tegen de droogte.
  Zijn er overigens nog keukenafval resten die niet in de Bokashi emmer mogen? Spannend dat afwachten op je eerste 'gouden' vloeistof, kan ik mij zo helemaal voorstellen! Verwondering....wat een magie!
  Blijf ons inspireren en een inkijkje gunnen in je prachtige tuin en neem ons mee op avontuur. Compliment met de prachtige website,
  Hartelijke groet!

 • #1

  Frauke (vrijdag, 22 november 2019 11:12)

  Prachtig, kleurrijk met een tikkeltje magie. Een heerlijke tuin. Vol enthousiasme en expertise begeleid Anne je door de tuin, of laat je zelf op avontuur gaan. Een bezoek waard!