Het Voorjaar is in aantocht!

Het was vandaag een fantastische dag met die heerlijke warme zon, de zingende vogels en de zoemende bijen en hommels om me heen. Al een paar weken wordt er flink opgeruimd in de tuin. Het oude spul al opruimend komt de tuin er weer heerlijk opgeruimd erbij liggen. Alles wat al bloeit en voorzichtig tevoorschijn komt wordt steeds zichtbaarder. De tuin voelt heerlijk ruim zo vroeg in het voorjaar. De stapels gesnoeid materiaal gaan door de hakselaar en wordt terug gestrooid in de borders. Deze mooie mulchlaag geeft bescherming aan de kale grond en doordat het in de loop van het jaar verteert, geeft het voeding aan de bodem.

Het was een genot om vandaag tussen het tuinieren door, met een kopje thee op het terras te kunnen zitten. De warme zon te kunnen voelen op mijn gezicht met afwisselend een zacht briesje.

Foto's van de diverse voorjaarsbloeiers zijn te zien de galerij.

Reactie schrijven

Commentaren: 0