Kabouters

Lieve mensen,

Ondanks alles wat er in mijn leven is gebeurt, ben ik mijn geloof in kabouters niet verloren en daar ben ik heel erg blij mee.

Tijdens de hete dagen van augustus ben ik, tussen het water geven in de tuin, in huis blijven opruimen. Prachtige creaties ben ik, op zolder, tegen gekomen , oa het kabouterhuisje wat ik ooit gemaakt heb voor mijn kinderen. Ik was helemaal ontroert toen ik deze weer tevoorschijn zag komen. En wist meteen dat deze niet mee ging met mijn kleinkinderen, deze houdt oma zelf! In de afgelopen dagen heb ik me bezig gehouden met het maken van een groot prikbord waarop ik de prachtige kaarten en schilderijtjes, die ik van mijn dierbaren heb gekregen, een plekje kon geven. Hieronder heb ik mijn kabouterhuisje gezet.

Ik kreeg plotseling het gevoel dat ik hiermee de verbinding heb weergegeven met de onzichtbare wereld om me heen, waar altijd mijn verlangen naar was. En toch........wordt deze wereld steeds zichtbaarder.........

Ik vertel altijd aan de mensen die de tuin komen bekijken dat ik met de Natuur speel en de Natuur met mij speelt. Ik de tuin niet alleen creëer, dat het een samenspel is met.......  de Natuurwezens ........nu ik dit schrijf voel ik weer zo veel blijheid.......

Ik wens jullie een mooie dag in samenspel met de krachtige liefdevolle Natuurwezens die altijd in de Grote Stilte aanwezig        .......Zijn......

 

 

Vormloosheid

 

 

 

In de Vormloosheid

 

ontmoet ik

 

mijn Geliefde

 

*

 

In de Vormloosheid

 

communiceer ik

 

met mijn Geliefde

 

*

 

In de Vormloosheid

 

ben ik Verbonden

 

met mijn Geliefde

 

*

 

In de vormloosheid

 

kan ik

 

Zijn

 

wie

 

ik

 

Ben

 

*

 

 

 

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0