winter en voorjaar

Lieve mensen, Lang is er niets geschreven, veel is er in beweging. Bijzondere momenten heb ik mogen beleven in de winterperiode, die nog niet voorbij is. Met het sluierschilderen met de diverse cursisten hebben we met elkaar bijzondere ervaringen opgedaan.

De Stilte van de winter was louterend, een prachtig woord die ik van een vriendin te horen kreeg,

Ook heb ik mooie gesprekken, ontmoetingen, gehad met diverse mensen. Bijzonder om te horen en te zien hoe iedereen anders in deze tijden staan. Allemaal mooie mensen die, net als ik, hun weg proberen te vinden. Of heel gewoon zich op hun eigen weg bewegen en gaan en daarmee hun eigen Hart volgen! En dan voel ik ineens blijheid en ontroering.

 

Nadat alle sneeuw, die we vorige week over ons heen hebben gekregen, is verdwenen, ben ik telkens weer verbaasd om te zien hoe de natuur hier bijna geen last van heeft gehad. Er is al volop kleur in de tuin met de Helleborussen, sneeuwklokjes, winterakonietjes en de krokusjes. Feest en terwijl ik dit schrijf zie ik dat de zon weer volop schijnt!

 

De opentuindagen voor 2021 staan weer vermeld. Mocht je op een andere dag willen komen, maak dan wel even een afspraak. Grote groepen (max. 20 personen) ontvang ik graag op afspraak, zodat ik alle tijd heb om rustig met jullie rond te lopen en om eventuele vragen te beantwoorden.

Van Harte Welkom

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0