Overgave

 

Terwijl ik rustig van een heerlijke maaltijd geniet, geoogst uit eigen tuin, realiseer ik me dat ik een gezegend mens ben. En heel erg Dankbaar!

Niet alleen genietend van de vers geoogste snijbietjes en de verse blaadjes Rozemarijn uit de tuin, ook dankbaar voor de overvolle bloeiende tuin om me heen en de lieve mensen allemaal met hun eigen unieke gaven, alles vol Liefde.

Ik ben me steeds bewuster aan het worden wat de Natuur voor ons doet, ons geeft.....heel veel liefde, blijheid, gezondheid enz. Eigenlijk wist ik dit allang, het mooie is dat ik er niet alleen bewuster van word, ook steeds meer kan VOELEN! Die blije sprongetjes die mijn hart maakt als ik de bloeiende mexicaanse margrietjes zie staan als ik thuis kom. Als ik tijdens een wandeling langs de blauw bloeiende ereprijs in het gras loop, springt mijn hart open. Als ik dierbare mooie mensen tegen kom..... enz. Het is teveel om op te schrijven. Heel veel  wonderlijke mooie momenten, nu er veel meer contact is ontstaan met mijn Hart. Dat maakt me ook nederig in al mijn dankbaarheid.

Tijdens het intuïtieve schilderwerk met de sluiertechniek wordt er telkens weer getoond wat er op dat moment zich aan het ontwikkelen is. Zo ook bij mijn cursisten is het bijzonder om te zien wat er gezien mag worden, er komt altijd 'iets' tevoorschijn......het is dankbaar 'werk'!

De weg van mijn hoofd naar mijn Hart is een lange weg geweest en zal nooit stoppen. Het is een uitdagende weg vol hobbelige paden met prachtige uit- en in-zichten. Vol overgave blijf ik me, met vertrouwen, met de Liefde verbinden. Ze is niet altijd zacht, wel zinnig. Hart-zinnige momenten wens ik jullie allemaal!! Blijf dansen, zingen, schrijven, dichten, tuinieren, creëren, timmeren, schilderen.... Blijf in contact met de blijheid, de lichte energie van de Liefde, ook al is het soms even verwarrend of zwaar!

Reactie schrijven

Commentaren: 0