.......Hartjes.......

Soms zijn er van die dagen dat er ineens heel veel hartjes op mijn pad komen en zie dan ook prachtige veertjes.

De dag begon met het openen van de gordijnen en bijna was het mooie gele blaadje op de composthoop verdwenen. Ik liet het blaadje zitten en begon met een serie foto's te maken van al die mooie hartjes. De hartjes geven me blijheid en bemoediging om mijn wonderlijke en verrassende pad te blijven volgen. Mijn Hart achterna..... want die klopt!

Hartjes in blaadjes, in stenen en soms ineens spontaan een paar takjes die een klein beetje in een hartvorm liggen, laten me giebelen. Het universum speelt met me en soms daagt ze me gigantisch uit. Een hartvorm in de stam van een boom, die er al jaren staat is toch telkens leuk om te zien, wat een glimlach veroorzaakt...... Om dan, na een heerlijke wandeling door de natuur, bij thuiskomst een prachtig rood blaadje als cadeautje te vinden bij de keukendeur. En zo eindigt de dag gevuld met heel veel hart verwarmende hartjes en veertjes.

Reactie schrijven

Commentaren: 0